Autoverhuur: bedrijfswagen en verhuisbus huren

17 juli 2017
 Categorie├źn: Autoservice, Blog


Verhuisbus huren

Gaat u verhuizen? Dan heeft u een drukke, maar zeker ook leuke tijd voor de boeg. Allereerst moet er natuurlijk veel geklust worden in uw nieuwe woning. Alle muren moeten worden gesausd, nieuwe vloer aangelegd, wellicht moet er nog een nieuwe dakkapel geplaatst worden, etc. etc. Ondertussen moet u ook nog uw spullen in het oude huis uitzoeken en inpakken. Druk druk druk dus. En dan is het moment van verhuizen aangebroken... Vaak komt deze dag sneller dan u verwacht had.


Auto vol laden

Het is handig als u uw auto vollaad met zoveel mogelijk spulletjes zodra u naar u richting uw nieuwe woning gaat. Op deze manier heeft u ongemerkt al veel spullen verhuisd voordat de echte verhuizing begint. Het is bijvoorbeeld handig om eerst de zolder van uw nieuwe huis aan te pakken, zodat u de spullen van de zolder in uw oude huis al over kunt huizen, deze staan dan niet steeds in de weg. Want als u spullen van de woonkamer meeneemt naar uw nieuwe woning, dan zullen zij zeer waarschijnlijk alleen nog maar in de weg staan als u nog druk aan het klussen bent. 


Verhuisbus huren

Maar dan komt het moment waarop de grote spullen verhuisd moeten worden. Deze passen niet in uw gewone auto. U kunt natuurlijk heel luxe een verhuisbedrijf inhuren, zij doen dan alles voor u, maar dit is wel erg duur. En een verhuizing / klussen kost altijd al veel geld, dus geld voor een verhuisbedrijf heeft lang niet iedereen meer. Een goed alternatief is een verhuisbus huren.  U kunt uw verhuisbus bij het plaatselijke verhuurbedrijf huren. U krijgt hier persoonlijk advies over wat voor soorten bussen u kunt huren. Ook kunnen zij u de prijzen en voorwaarden vertellen.  


Online verhuisbus huren

Tegenwoordig zijn er ook heel veel verhuurbedrijven waar u online een verhuisbus kunt huren. U kunt dan 24/7 zien welke bussen zij beschikbaar hebben op de datum dat u hem nodig heeft. U kunt kiezen uit diverse afmetingen qua bus (hoe groter hoe duurder). Ook kunt u kiezen uit een bus met of een bus zonder laadklep. En zo heeft u nog veel meer opties. U kunt er dan ook vaak accessoires zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem bij huren. En uiteraard worden de prijzen en voorwaarden ook vermeld op de site.  


Kosten

Uiteraard kost een verhuisbus huren geld. Ook moet u vaak een borgsom betalen, dit geld krijgt u terug als u de bus in goede staat heeft terug gebracht. Als u de bus ophaalt, is deze vol getankt. Als u de bus terug brengt, moet u deze ook weer vol getankt terug brengen.  Er is dus heel veel mogelijk. Op deze manier is er altijd een geschikte verhuisbus of bedrijfswagen te vinden. De perfecte verhuisbus of bedrijfswagen maakt de verhuizing of ander logistieke ondernemingen een stuk makkelijker.

Tip: kijk bij Autoverhuur Bultman voor het huren van een verhuisbus


Delen