Hunter uitlijnapparatuur

9 juli 2019
 Categorieën: Banden & wielen, Blog


Hunter apparatuur voor banden uitlijnen

Voor de beste mechanica gebruik je de meest ontwikkelde en krachtige uitlijnmachine van Hunter Engineering. Deze is ontworpen door Hunter en is gespecialiseerd in complete wieluitlijnsystemen en -machines, bij voorkeur in carrosseriewerkplaatsen, bandenhandelaars en meer. Hunter uitlijnapparatuur en accessoires zijn nu verkrijgbaar in de meeste landen met vertrouwde machines en software om het reparatiesysteem en het uitlijnsysteem van motorvoertuigen voor alle typen auto's te verbeteren.

Bandenwisselaar

Een deel van de apparatuur voor banden uitlijnen van Hunter is een bandwisselaar. Het is belangrijk dat elke automarkt of garage ten minste één hoogwaardige wiel- en bandwisselaar heeft, die met volautomatische systemen banden verwisselt met een computersysteem dat het in enkele minuten kan doen. Het is bekend dat Hunter Engineering de producent is van 's werelds toonaangevende bandenwisselaars. Of je nu een conventionele tafelwisselaar of een center-clamp-bandwisselaar nodig hebt, Hunter heeft een bandenwisselaar die past bij jouw type auto.

Inspectiesysteem

Het Hunterinspectiesysteem doet een voertuiginspectie in enkele seconden en biedt geautomatiseerde resultaten met verschillende configuraties. Deze machine is in staat om onderdelen te identificeren die diensten nodig hebben, waaronder wieluitlijning, bandloopdiepte en bandenspanning. Bovendien heeft de technologie van Hunter een diagnostische belastingsrol om de trillingen van de band te controleren en te wijzen op het treksysteem van het voertuig met behulp van een centreersysteem dat kan helpen het wiel in balans te houden. Andere wieluitlijnmachines die productief zijn, omvatten Hawkeye Elite wieluitlijnsysteem. En met het collusiesysteem is het perfect voor uitlijningen voor aanvaringsreparaties en is het compatibel met de meeste framerekken. De uitlijning van Hunter Hawkeye duurt enkele minuten om een gemakkelijk af te lezen afdruk met uitlijningswaarden te krijgen, gecombineerd met een Hunter Code-linkoplossing die het voertuigsysteem met de aligner verbindt om de positionering van de stuurhoeksensor te meten en deze terug te zetten naar de uitlijningsgeometrie van het voertuig, net als een gloednieuw voertuig uit de fabriek.

Nauwkeurige uitlijningswaarden

De digitale beeldtechnologie van Hunter biedt een uitlijnservice die geoptimaliseerd is voor snelheid en efficiëntie met een eenvoudige bediening. Anderzijds kan een zwaar uitlijnsysteem de bandenslijtagecondities in een derde van de tijd diagnosticeren. Nieuwe technologie van Hunter Engineering biedt nauwkeurige 3-asuitlijningswaarden voor wielen in slechts 5 minuten. Er zijn ook nieuwe en verbeterde uitlijnaccessoires die een volledig assortiment wieluitlijningstoebehoren bieden om het onderhoud en het gebruiksgemak te verbeteren. Juist als de auto onregelmatige bandenslijtage, problemen met de bediening of een schuin stuur ervaart, moet er onmiddellijk een uitlijningscontrole worden uitgevoerd. Hunter apparatuur voor banden uitlijnen heeft een grote impact op de gezondheid van voertuigen en zelfs persoonlijke veiligheid tijdens het rijden, met nieuwe en verbeterde technologie voor veiligheid en een gezond transport.


Delen